Hoe werkt DigiWerkbon

 

Een door de planner ontvangen opdracht of storing wordt aangemaakt in de software van DigiWerkbon of in de planningssoftware van onze partner Agro-IT.

Indien er een koppeling is met uw eigen administratie-/planningsoftware pakket kunt u van daaruit de opdrachten invoeren.

Aan de hand van deze opdrachten voert uw medewerker zijn opdracht uit, de activiteiten (reizen, transport, werken, schoonmaken enz.) worden met een druk op een knop geregistreerd, realtime, zonder problemen.

Is de opdracht gereed dan worden alle geregistreerde activiteiten naar kantoor gestuurd en automatisch in Agro-IT of uw eigen boekhoud systeem geplaatst.

Dit bespaart u veel tijd en moeite.

U kunt vervolgens de uren controleren en zonodig aanpassen.

Verder kan uw medewerker heel wat extra informatie meegeven, zoals bijv. zaken die nog niet afgehandeld zijn en een verdere actie vereisen.

Is uw medewerker klaar met zijn opdracht kan hij/zij aangeven of hij/zij beschikbaar is voor een nieuwe opdracht.

U kunt dit zien op de console software die op een willekeurige device draait (Windows, Android, iOS).

 

Smartphone

Een overzicht van de schermen op de smartphone zijn hieronder zichtbaar. Scroll met de pijltjes door de schermen. Wanneer u de "i" button aanklikt krijgt u per scherm aanvullende informatie.

i
X

Historie

Dit scherm geeft aan wat u al gedaan heeft die dag of de dagen en weken ervoor. De planner krijgt deze gegevens en de factuur wordt automatisch aangemaakt. Makkelijker kan het niet.

i
X

Planning

Dit scherm geeft een overzicht van de planning. Deze wordt via de software op de pc aangemaakt en digitaal verstuurd naar de medewerkers (smartphone). Wijzigt de planning dan kan deze onmiddelijk worden aangepast en de medewerker is gelijk geïnformeerd.

i
X

Status

Dit scherm geeft een overzicht van de status van de opdracht. Bent u aan het schoonmaken dan drukt up de schoonmaak button etc. Gegevens worden 'realtime' verstuurd naar de planning. Ook kunt u hier zelf een opdracht toevoegen.

Heldere workflow

Planning - Opdracht naar medewerker - Werk in uitvoering - Gereedmelding door medewerker - Planning - Administratie (t.b.v. factuur)

Lage kosten

Implementatie, pilot, eventuele systeemkoppelingen zijn kosteloos. Alleen voor gebruik dient betaald te worden  

Geotagging

Bij oprijden van perceel gaat de 'teller' lopen. Planning / kantoor kan zien waar medewerkers zich bevinden

Veelzijdig inzetbaar

Geschikt voor techneuten (liftreparateurs), loodgieters en specialisten die een handtekening van de klant nodig hebben (kan op scherm), loonarbeiders, onderhoudsmonteurs, etc.